Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Újabb kedvezményes üdülési lehetőségek tagjaink részére!


Tagtársaink mostantól már a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. balatonfüredi, hévízi és harkányi intézetében is kedvezményesen kipihenhetik a vasutas élet fáradalmait!

BALATONFÜRED

A Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. balatonfüredi Szív-érrendszeri Rehabilitációs Intézete, Egészségügyi Központja frekventált helyen, a Tagore sétány közelében épült. Teraszáról páratlan panorámában gyönyörködhetnek az idelátogatók.
Mindössze egyperces sétával elérhető a fürediek által „Kiserdő"-nek nevezett park, ahol lehetőség van csendes elvonulásra. A mozgásra, sportolásra vágyókat torna és teniszpálya várja.

A vendégszobák a 4. emeleten találhatók, megközelítésük lifttel lehetséges.
A szobák 2 ágyasak, TV-vel, tusolóval, ún. barangoló kártyával működő telefonnal, hűtőszekrénnyel vannak felszerelve. Minden szobához erkély tartozik, gyönyörű kilátással a Balatonra és Tihanyra.

Biztonságos parkolási lehetőség zárt parkolóban. Bevásárlóközpont, posta, vasútállomás, buszmegálló 1000 méteres távolságon belül megtalálható. Az épületben kávéautomata - áll a vendégek rendelkezésére. Kulturális eseményeket a Füreden található Múzeumok biztosítják:
Kirándulni a közeli Tihanyba, Siófokra, Veszprémbe is lehet, de Balatonfüred is széles kulturális-és sportprogramot kínál szinte az egész évben. Igény esetén kardiológiai kivizsgálásra is lehetőség van, külön térítés ellenében.
A fizikoterápiás részlegen a mozgásszervi panaszokat kezelik, Ceragem illetve mágneságy használatára, dietetikus szaktanácsadásra is alkalom kínálkozhat.

Turnusok:

1. 2015.10.05 - 10.11. 4 fő

2. 2015.10.12 - 10.18. 4 fő

3. 2015.10.19 - 10.25. 4 fő

4. 2015.10.26 – 11.01 4 fő

5. 2015.11.02 – 11.08. 4 fő

6. 2015.11.09 – 11.15. 4 fő

7. 2015.11.16 – 11.22. 4 fő

8. 2015.11.23 – 11.29. 4 fő

9. 2015.11.30 – 12.06. 4 fő

10. 2015.12.07 – 12.13. 4 fő

Az intézet SZÉP kártya elfogadóhely!

ÁR TELJES ELLÁTÁSSAL (szállás, étkezés, IFA): 40 763 (bruttó Ft/fő/turnus)

HÉVÍZ

Az intézet a Balaton északi partján Keszthelytől 6 kilométerre található a város központjában, az Erzsébet királyné és a Széchenyi utca sarkán, a termáltótól 200 méterre, az autóbusz állomástól 100 méterre helyezkedik el. A Hévízi tó, a világ második legnagyobb (47 500 négyzetméter, kráterénél 36 méter mély) meleg vizű tava. Másodpercenként 420 liter 36 fokos radioaktív, kénes, gáz- és ásványi anyagokban gazdag víz tőr a felszínre. Különleges tényező a tófenék gyógyiszapja: mozgásszervi bántalmak, reumás, gyulladásos és izületi betegségek gyógyítására kiválóan alkalmas.
Saját gyógyászattal, egészségügyi személyzettel áll a rendelkezésükre. A két-illetve háromágyas, szükség szerint pótágyazható szobákban TV, hűtőszekrény, T-Com barangoló kártyás telefon, internet hozzáférés, széf, zárt parkoló szolgálja tagtársaink kényelmét.
A vendégek számára itt tartózkodásuk alatt 24 órás orvosi és nővéri ellátást biztosított.
A szobákat délután egy órától lehet elfoglalni és az elutazás napján 10 óráig kell átadni. A korábban érkező és a Hévízről később elutazó vendégek csomagmegőrzéséről az intézet gondoskodik. Igény szerint diétás étkezés is megoldható.
Háziorvosi beutalóval OEP-finanszírozott járóbeteg ellátást nyújtanak. A hévízi nyugodt, zöld övezetes környezet, a hangulatos szolid hévízi éjszakai élet, a Balaton, valamint a lélek- és idegnyugtató zalai dombság közelsége, az intézet által nyújtott pihenés és természeti élmény, mind-mind a kellemes és hasznos időtöltés, szezontól független pihenés lehetőségét kínálják.

ÁR TELJES ELLÁTÁSSAL (szállás, étkezés, IFA): 40 643 (bruttó Ft/fő/turnus)

HARKÁNY

Az intézet Harkány a Dunántúl déli részén, a Villányi-hegység és a Dráva-folyó között fekszik, Pécstől 25 km-re. A harkányi gyógyvizet ajánlják a reumatológiai betegségek döntő többségére, balesetek, törések, mozgásszervi műtétek, krónikus ízületi gyulladások utókezelésére, speciális bőrbetegségek, krónikus nőgyógyászati panaszok esetén, gyomorbántalmakra ivókúra formájában.
A mozgásszervi rehabilitációs intézet 1928-ban épült, 8416 m2-es szépen parkosított területen, a város központjában, a Gyógyfürdővel szemben található. A park ősfái árnyékában zárt parkolást biztosítanak az ideérkezőknek. A pihenni és gyógyulni vágyók kényelmét szolgálja: lift, kerti tó, napozók, tetőterasz, padok igényes zöldtetővel. 56 ágyon OEP által finanszírozott mozgásszervi rehabilitációs szakellátást végeznek saját fizioterápiás részleggel. Fizető vendégek részére 6 db akadálymentesített kétágyas szoba van (TV, hűtőszekrény, fürdőszoba, WC). Ezen kívül a második emeleten 2 db négyágyas fürdőszobás szobával is rendelkezik az intézet.
A szobákat hétfőn 11 órától lehet elfoglalni és az elutazás napján, vasárnap 9 óráig kell átadni. Az elhelyezés 2, 3, 4 ágyas szobákban történik. A vendégeknek az érkezés napján ebédet és vacsorát, többi napon teljes ellátást, a távozás napján pedig reggelit biztosítanak.

Érdeklődés esetén részletes tájékoztatást nyújtanak az egészségügyi szűrési program elemeiről. A vendégek részére a fizioterápiás kezelések és fürdőtényezők kedvezményesen igénybe vehetők, háziorvosi beutalóval. (Vasútegészségügyi N.K. Kft. Mozgásszervi Rehabilitációs Szakrendelés Harkány) A fürdőjegyhez és az ehhez kapcsolódó kezelésekhez - pl. masszázs, víz alatti torna, iszap stb. - egyéni hozzájárulás fizetendő a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. érvényes előírása szerint.

Harkány elérhetősége: közvetlen távolsági autóbuszjáratokkal vagy vonattal Pécsig, és onnan távolsági autóbusszal. Az intézet az autóbusz végállomástól kb. 30 m-re található.

ÁR TELJES ELLÁTÁSSAL (szállás, étkezés, IFA): 40 523 (bruttó Ft/fő/turnus)

Jelentkezni Bíró Ildikónál, a VDSzSz Szolidaritás Budapest Területi Szervezet irodavezetőjénél (70/455-0893, biro.ildiko@vdszsz.hu) lehet! További üdülési lehetőségeinkért kattints ide!