Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Ennél karácsonyosabb cikket keresve sem találhattunk volna!


A felsővezetéken ugrálás közben áramütést szenvedő majomért társa szívszorító küzdelmet vívott perceken át az indiai Kanpur vasútállomáson. A küzdelem végül sikerrel járt, és sikerült megmentenie az életét. Ráadásul, az esetet az egyik utas fel is vette.
Indiában sajnos gyakori, hogy a magasfeszültségű vezetékeken ugráló majmokat megcsapja az áram. Ez történt ebben az esetben is, és az állat félholtan zuhant a sínek közé.

Amikor a társa meglátta,hogy a majom ájultan a sínek közé zuhant, azonnal elkezdett küzdeni az életéért. A peronon várakozó egyik utas pedig felvette a hihetetlen eseményeket. A majom először megpróbálta az életbe visszarázni a társát úgy, hogy többször visszaejtette a sínek tövébe, hogy aztán újra meg újra kihúzza onnan, így folytatta az újraélesztést.

Az életmentés közben a majom észrevette, hogy a sínek között van egy nagyobb pocsolya. Mintha tudná mi kell tennie, egyből beledobta az eszméletlen társát a vízbe, hogy magához térjen.

Pár pillanat múlva a mentőakció sikerül, az alélt majom kezd ébredezni, de még kell egy kis idő, hogy kitisztuljon a tudata és újra mozogni tudjon.
Az életét azonban mindenképpen hős társának köszönheti.

Forrás: webbulvár