Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Októberben kifizetjük a munkavállalók 5000 forintos MNÜA-önrészét


A VDSzSz Szolidaritás kifizeti azon vasutasok önrészét, akik idén január 15. és március 22. között jelentkeztek az MNÜA MÁV Zrt-vel és annak többségi tulajdonában lévő vállalataival közösen meghirdetett rekreációs pályázatára.
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a Magyar Államvasutak Zrt. és annak többségi tulajdonában álló vállalatokkal közösen - többek között - munkavállalói részére üdülési, pihenési, rekreációs célból pályázatot hirdetett. Erre az a vasutas pályázhatott, akinek a munkaviszonyból származó rendszeres havi bruttó jövedelme nem haladja meg a 2013. január elsején érvényes minimálbér (98000 Ft) kétszeresét.

A támogatás elnyerésekor a pályázó munkavállalóknak 5000 forint önerőt kellett befizetni.

A VDSzSz Szolidaritás október 1. és 31. között kifizeti ezt az önrészt azon vasutasok részére, akik idén január 15. és március 22. között pályáztak a fenti támogatásra. Kérjük, hogy az érintett munkavállalók jelentkezzenek szakszervezetünk területi irodáin az MNÜA részére befizetett önrészről kiállított beazonosítható igazolással. Szükség lesz személyi adataikra is (név, anyja neve, születési év, lakcím, MÁV-törzsszám).