Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Vodafone: október elseje vízválasztó lesz


Október 1-jétől a jelenlegi másodperc alapú számlázás helyett percdíjas számlázás szerint fizetik beszélgetésiket, és az előfizetésben foglalt lebeszélhető összeget is csak Vodafone irányban használhatják fel mindazok, akiknek nincs érvényben lévő flottaszerződésük (sem VDSzSz, sem Liga).

A VDSzSz flottás előfizetéssel rendelkezőknek ugyan megmarad a másodperc alapú számlázás, de az előfizetésben foglalt lebeszélhető összeg ugyancsak Vodafone hálózaton belül használható majd fel.

Épp ezért javasoljuk tagjainknak, hogy az előttünk álló kb. 2 kónap során mindenki lépjen át a LIGA-flottába. Az átlépésre annak is lehetősége van, akinek még nem járt le a tarifahűsége. Az átlépéshez a VDSzSz tagkártya, vagy tagsági igazolás szükséges.

"Tisztelt Előfizetők, kedves Tagtársak!

Korábbi  tájékoztató anyagunkból már minden bizonnyal értesültetek arról, hogy a Vodafone Magyarország Zrt. és a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája megállapodást kötött a Liga tagszervezetek magánszemély tagjainak részére elérhető kedvezményes telefon szolgáltatás igénybevételéről.

A megállapodás aláírását követően a tagszervezetek régi flottáira már nem lehet szerződést kötni, ezt az egységes Liga flotta tarifacsomag váltja fel, a korábbi tarifák értékesítése megszűnt. Ennek előnyeiről a korábbi anyagokban már olvashattatok, a teljesség igénye nélkül kiemeljük néhány elemét:
 
alacsonyabb havidíj, alacsonyabb percdíj, havidíjban foglalt internet Mini (50 MB) opció, amelynek nincsen túlforgalmazási díja. Az 50 MB mobilinternet opció helyett tetszés szerint választható 500 MB vagy 2 GB csomag is. A korábbi megállapodásban szereplő, előfizetésben foglalt  80 db hálózaton belül felhasználható sms-t 40 db bármely belföldi hálózatba irányuló sms váltotta fel.

Az új tarifacsomag előnyeit nem csak az új előfizetők élvezhetik, hanem a VDSzSz, valamint a többi LIGA szakszervezet flotta tagjai is áttérhetnek, függetlenül attól, hogy korábbi készülék vagy tarifahűségük érvényben van-e. Felhívjuk az előfizetők figyelmét arra, hogy a tarifacsomag módosításakor a tarifahűség (24 hónap) újraindul.

Az új szerződés értelmében nem csak az adott szakszervezet tagjai beszélhetnek egymással korlátlanul ingyenesen, hanem mindenki (szakszervezeti hovatartozástól függetlenül), aki a LIGÁHOZ tartozik (régi tarifák és új tarifák is egymás között).

Miért fontos, hogy legyen érvényes szolgáltatási szerződésed?

Az egyéni hűségidő lejártát követően – aki nem hosszabbítja meg a szerződését, annak a szolgáltató nem biztosítja azokat a kedvezményeket, amelyek a flotta tagjait megilleti.

A gyakorlatban ez mit jelent ez?  

2013. október 1-vel átalakul a Vodafone díjszabása. Aki eddig az időpontig nem hosszabbítja meg lejárt (vagy lejáró) szerződését, annak jelenlegi, másodperc alapú számlázása 60 másodpercesre változik, tehát a megkezdett teljes percet ki kell fizetni.
A régi tarifáknál ugyancsak változni fog a havidíjban foglalt lebeszélhetőség is. Október 1-től a régi tarifáknál a havidíjban foglalt lebeszélhetőséget csak Vodafone-hálózaton belüli hívásokra használhatod fel.

Annak érdekében, hogy ne veszítsd el a kedvezményes beszélgetés lehetőségét, mielőbb keresd fel a Vodafone hálózat valamelyik üzletét, és csatlakozz a Liga flottához!

Ha kérdésed merülne fel, még a szerződés aláírása vagy módosítása előtt kérj tájékoztatást a Vodafone munkatársaitól.

Ne feledd új flottakódunk:
1ejyp (készülékvásárlással)
3ejyp (készülékvásárlás nélkül)"