Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Vasutasok: "Nektek is köszönhető, hogy Józsika boldog."


Talán feltűnt, hogy honlapunkon két új rovatot is indítottunk. Most aktfotót közlünk honlapunk női "műsorvezetőjének", Harcos Andreának az arcáról, aki egyúttal be is mutatkozik. Andrea egyelőre heti egyszer ír cikket a fenti TESZTOSZTPERON és ÖSZTROFÉNY rovatokba. Szeressétek, mert jó. Nagyon.
Ezt írta Nektek:

"Sziasztok, azt hiszem, ideje bemutatkoznom. Harcos Andreának hívnak, és mostantól megpróbálok Nektek néhány kellemes percet szerezni az írásaimmal. 29 éves vagyok, Szentendrén nőttem fel, és 21 éves koromban vettem az újságírás felé az irányt. Először a bulvár bugyraiban, a Borsnál tanultam a szakmát, majd négy évig televíziós riporter, később szerkesztő voltam az RTL klubnál. Olyan produkciókban dolgoztam, mint a Való Világ, az X-Faktor, vagy az „Egy perc és nyersz” című műsor. Egy éve kóstoltam bele a filmgyártásba, azóta reklámfilmeket és nagyjátékfilmeket gyártok. Mindig nagyon izgalmas munkám volt, de az írás megmaradt örök szerelemnek. Soha nem hagytam abba, folyamatosan írtam a Nők Lapja Café internetes oldara, a Maxima és a Cosmopolitan magazinba, és még sok más helyre.
És hogy mit keresek itt, Veletek? Gyerekkoromtól végigkísér a MÁV szeretete, már ötévesen is a vonatozás volt a legkedvesebb nyári programom. Egyetemi éveimet Piliscsabán töltöttem: a Pázmány Péter Katolikus Egyetem francia és kommunikáció szakán végeztem, ahova ugyebár a vonat visz el. Eleinte még „bűzmók”, ismertebb nevén Bzmot, majd a kis piros Siemens vitt el Csabáig, hogy magamba szívhassam a tudást. Köszönöm Nektek. De tényleg! Nélkületek családok szakadnának el egymástól, nem tudnánk munkába, iskolába, hazajárni. A ti szakértelmetek miatt érek oda biztonságban a célomhoz.

És még egy dologért köszönöm, hogy vagytok. A családom baráti körében van egy imádnivaló Down-kóros fiú, Józsika, akinek milliónyi csodás percet szereztetek már. Az ő kedvenc programja ugyanis a „kazettázás”, ami azt jelenti, hogy a szüleivel elmennek a Nyugatiba, és egy régi magnóval rögzítik a bemondó hangját.  Ezt pedig utána hetekig állandó mosollyal hallgatja otthon. Nektek is köszönhető, hogy Józsika boldog. Nem beszélve arról, hogy akármilyen úticél felé indulnék, elég felhívnom őt, és pontosan megmondja, hogy Intercity, vagy gyors indul, sőt az indulás pontos idejét is kívülről tudja.

Úgyhogy én szeretlek Titeket, nagyon boldog vagyok, hogy írhatok Nektek, és remélem, hogy soraimmal legalább egy mosolyt tudok majd csalni az arcotokra! Nekem akkor már megérte!
Csók mindenkinek,
Harcos"