Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Az "Anyád Napja" pörög ezerrel!


A honlapunk tetején lévő "Anyád napja" pontgyűjtő kvízjátékunkban bő egy hétvége alatt ÖSSZESEN több mint 13 000 pontot gyűjtöttetek össze! Az "Általános forgalmi vizsgával", a "Kocsivizsgáló forgalmi vizsgával" és a "Váltókezelő forgalmi vizsgával" játszottatok a legtöbbet, de a "Vezető jegyvizsgáló forgalmi vizsga" menüpont is egyre népszerűbb. Játssz, hogy Te nyerd meg a 25 000 forintos fődíjat! A játékban NEM CSAK VDSzSz-tagok vehetnek részt.
A regisztráció menete:

Kattints a vdszsz.hu főlapjának tetején, az "Anyád Napja" rovatban felsorolt munkakörök egyikére. Ezután egy új oldalon találod magad, ahol beléphetsz, és már játszhatsz is.

Ha még nem regisztráltál honlapunkon, kattints a Regisztrációra! (Erre pontszámaid nyilvántartása miatt van szükség.)

Ekkor felugrik egy új ablak. Itt értelemszerűen kattints a megfelelő sorra: VDSzSZ-tag/nem VDSzSz-tag. (Ha VDSzSz-tag vagy, és valamiért mégsem tudsz regisztrálni, küldj egy e-mailt a nyerovagyok@vdszsz.hu címre. Ettől függetlenül elkezdheted a játékot úgy is, ha a nem-VDSzSz-tagoknak fenntartott felületen regisztrálsz. A probléma megoldásáig összegyűjtött pontjaid nem vesznek el!)

A megfelelő regisztrációs ívet töltsd ki. A regisztrációt követően az email-címedre küldött azonosító számsorral és jelszóval bármikor beléphetsz, és már kezdheted is a játékot meg a pontgyűjtést.

A játék során összegyűjtött pontjaidat az adatlapodon nézheted meg.