Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Na, erről beszéltünk!


Elindult pontgyűjtő kvízjátékunk! "Anyád Napja" névre hallgató játékunkban értékes nyereményekért fejlesztheted szakmai tudásod! A legtöbb pontszámot elérő játékos 25 000 Ft, a második helyezett 15 000 Ft, a harmadik helyezett 10 000 Ft értékű Erzsébet-utalványt kap. Kizárólag a pontszám dönti el, ki lesz a nyerő (nincs sorsolás). A játékban NEM CSAK VDSzSz-tagok vehetnek részt.
A program egy-egy játékfordulóhoz több száz kérdés közül véletlenszerűen válogat ki 3 kérdést. Egy játékforduló kérdéseit 60 másodperc alatt kell megválaszolnod, ennyi idő alatt kell a kérdésekhez tartozó 3 lehetséges válasz közül kiválasztani a helyes megoldást. A verseny 2013. június 30-ig tart.

Mivel egy játékfordulóban 3 kérdésre válaszolhatsz, egy játékkal három pontot szerezhetsz: minden helyes megfejtés után 1 pont jár, a helytelen válaszokért pedig 0 pont.

Egy játékforduló eredménylapját csak egyszer küldheted be. A forduló eredményének a beküldése után az "Új játék" linkre kattintva indíthatsz új fordulót – és szerezhetsz további pontokat. A játékban bárki részt vehet.

A VDSzSz Szolidaritás kezdeményezésére a Közlekedéstudományi Intézet Vasúti Vizsgaközpontja egy tesztsor-mintát állított össze munkakörönkénti bontásban: ezen alapul kvízjátékunk is, amivel reméljük segítjük felkészüléseteket az ún. "Eltérések-vizsgára". A teszteket KIZÁRÓLAG GYAKORLÁSI CÉLLAL BOCSÁTOTTA RENDELKEZÉSÜNKRE A KTI VASÚTI VIZSGAKÖZPONT, NEM EGYEZNEK MEG A VIZSGÁN SZEREPLŐ TESZTSOROZATTAL - gyakorlásra viszont mindenképp kiválóak. Ráadásul, közben még nyerhetsz is!

A játék menete:

Kattints a vdszsz.hu főlapjának tetején, az "Anyád Napja" rovatban felsorolt munkakörök egyikére. Ezután egy új oldalon találod magad, ahol beléphetsz.

A belépéshez regisztrálni kell. Ha még nem regisztráltál honlapunkon, kattints a Regisztrációra! (Erre pontszámaid nyilvántartása miatt van szükség.)

Ekkor felugrik egy új ablak. Itt értelemszerűen kattints a megfelelő sorra: VDSzSZ-tag/nem VDSzSz-tag. (Ha VDSzSz-tag vagy, és valamiért mégsem tudsz regisztrálni, küldj egy e-mailt a nyerovagyok@vdszsz.hu címre. Ettől függetlenül elkezdheted a játékot úgy is, ha a nem-VDSzSz-tagoknak fenntartott felületen regisztrálsz. A probléma megoldásáig összegyűjtött pontjaid nem vesznek el!)

A regisztrációt követően már a regisztráció során megadott azonosító számsorral és jelszóval bármikor kezdheted is a játékot és a pontgyűjtést.

A játék során összegyűjtött pontjaidat az adatlapodon nézheted meg.
Jó pontgyűjtögést és sikeres vizsgát kívánunk mindenkinek!

VDSzSz Szolidaritás