Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Elkészültek a VDSzSz-tagkártyák!


Tisztelt Kártyatulajdonos!

Partnerünk, az Euro Discount Club kártyahasználati felmérést végez, mellyel a válaszaitok alapján a szolgáltatásuk színvonalát szeretnék javítani!

Kérünk Benneteket, hogy töltsétek ki a kérdőívet, ami maximum 2 percet vesz igénybe! A kérdőív kitöltése anonim, a személyes adatok megadásával pedig személyre szabott exkluzív ajánlatokat kaphattok!

A kérdőívet az alábbi linken érhetitek el: http://goo.gl/DYKC2D


Kedves Tagtársak!

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy elkészültek a VDSzSz-tagkártyák, és azokat elkezdtük kiosztani a tagjaink részére. Az alapszervezeti vezetők a területi irodákon vehetik át a kártyákat, a hozzájuk tartozó érvényesítő matricákkal együtt.

Mire használható a kártya?
  • Legfontosabb funkciója a VDSzSz-tagság igazolása.
  • A VDSzSz-tagkártyával rendelkezők az új VDSzSz-flotta megállapodásának megkötését követően (várhatóan márciusban) a kártya felmutatásával – külön papír alapú igazolás nélkül – köthetnek kedvezményes telefon előfizetői szerződést a Vodafone-nal.
  • A jövőben a VDSzSz-honlap egyes információinak a megtekintése csak a tagi azonosító kóddal lesz lehetséges, amelyet a kártya tartalmaz.
  • Mint az Euro Discount Club hálózat tagja, kedvezményes vásárlásra jogosít a hálózathoz csatlakozott üzletekben, szolgáltatóknál, pl. Agip töltőállomás, Ulpius könyvesház, Burger King étteremlánc, Oázis kertészet stb. Az elfogadóhelyek részletes listája és a kedvezmények mértéke megtekinthető a www.edc.hu weboldalon.