Nálunk minden
a vasutasokról szól!

Éremtáblázat - Akikre büszkék vagyunk...


Frissítés: Nyíregyháza, Debrecen és Szolnok SZSZK területén a VDSzSz jelöltjei taroltak, a kilenctagú üzemi tanácsokba csak ők jutottak be, a munkavédelmi bizottság esetében is ugyanez a helyzet. Gratulálunk nekik!
Az üzemi tanács választások első négy fordulóját mindenhol - Szombathely, Pécs, Nagykanizsa, Bp.-Keleti SZSZK-k területén - megnyertük: Szombathely SZSZK üzemi tanács választásain 52,41 %-os eredményt értünk el, szemben a VSZ 31,87 %-os értékével, így a kilenctagú ÜT csak a VDSzSz jelöltjeiből áll majd. Pécs SZSZK területén 42 százalékkal nyertük meg az üzemi tanács-választást, és 17 százalékkal előztük meg a második helyezett VSZ-t. Nagykanizsa SZSZK-nál szintén 42 százalékkal jelöltjeink nyertek, a VSZ jelöltjei 36 százalékkal követik őket; a hét üzemi tanácstag helyére öt jelölt jutott be a VDSzSz-től. A Bp.-Keleti SZSZK területén a kilenc fős üzemi tanácsba hat jelöltünk került be, ami a választáson 42 százalékos eredményt jelentett! Csak így tovább!

Szombathely SZSZK-nál több mint 50 százalékos üzemi tanács-választási eredményt értek el jelöltjeink, akik közül mind a kilencen bejutottak az üzemi tanácsba: Bakon Csaba, Egyed Róbert, Gasparik Zsolt, Lőrincz Tibor, Mikó Zsolt, Ősz Zoltán, Palik József, Szabó Árpád és Szöllősi Attila. (A Szombathely SZSZK részletes ÜT-választási eredményeihez kattints ide, vagy keresd ezen lap alján!)
A munkavédelmi bizottságba is bejutott az összes jelöltünk: Bordánné Pogácsás Judit, Borhy Szilárd, Ferencz-Csibi Zoltán, Horváth Attila, Kovács Attila, Kozma Sándor, Nyári Róbert és Szilasi Róbert.

Pécs SZSZK területén összesen négy jelölt jutott be az üzemi tanácsba, közülük ketten - Kalocsai Adina, Mercz Attila - a VDSzSz Szolidaritás jelöltjei, a többiek azonban nem szerezték meg a szükséges harminc százalékot. Szakszervezetünk jelöltjei több mint 40 százalékos eredményt értek el. (A Pécs SZSZK részletes ÜT-választási eredményeihez kattints ide, vagy keresd ezen lap alján!)
A munkavédelmi bizottságba hárman jutottak be a VDSzSz színeiben: Orbán Zoltán, Pálfalvi Elek és Tóbi András.

A Nagykanizsa SZSZK héttagú üzemi tanácsába öt VDSzSz-es jelölt jutott be, a választási eredmények több mint 40 százalékát nyerve el ezzel: Baksa Ferencné, Bogdán Tibor, Horesta István, Szabó Attila, Tütősi Tünde. (A Nagykanizsa SZSZK részletes ÜT-választási eredményeihez kattints ide, vagy keresd ezen lap alján!)
A munkavédelmi bizottságba két jelöltünk, Hervai István és Nagy Zoltán került be.

A Keleti SZSZK-nál 42 százalékot taroltak üzemi tanácstag-jelöltjeink, a kilenctagú ÜT-be hat VDSzSz-es jutott be: Gordos Zoltán, Imricsik Katalin, Kis Andrea, Lőrincz László, Nosza Károlyné és Völgyiné Menus Zsuzsanna. (A Keleti SZSZK részletes ÜT-választási eredményeihez kattints ide, vagy keresd ezen lap alján!)
A munkavédelmi bizottságba négy képviselő jutott be a VDSzSz Szolidaritás részéről: Börcsök Ferenc, Fűzér Tamás, Kissné Horváth Marianna és Mártonné Hanzel Nikolett.

Mindenkinek gratulálunk a szép eredményekhez! Csak így tovább!